Training RIVM

RIVM Landelijk Informatiepunt

Bij het opzetten van het Landelijk Informatiepunt 5 jaar geleden, is PubliContact gevraagd om de mensen die op het Informatiepunt zouden gaan werken op te leiden. Zodat zij goed uitgerust werden om de burgers en professionals die contact zoeken met het RIVM te woord te staan. Op het Informatiepunt beantwoorden de medewerkers vragen over 500+ onderwerpen. Het komt hier dus niet aan op parate kennis, maar vooral op gespreksvaardigheden en het goed kunnen zoeken en vinden van antwoorden op de meest uitlopende onderwerpen, zoals infectieziekten, het rijksvaccinatieprogramma, de stikstofproblematiek, gezond werken en wonen en ga zo maar door.

In de coronatijd hebben we de mensen van het toen snelgroeiende Informatiepunt bijgestaan met training en coaching om de vele emotionele gesprekken goed te kunnen afhandelen en het werkplezier er in te houden. 

PubliContact werkt onder andere voor:

Bezoekadres
Saturnusstraat 60
2516 AH Den Haag

Postadres
Postbus 13377
2501EJ Den Haag

PubliContact is NRTO gecertificeerd

Gemaakt met  door Schot