PubliContact is gespecialiseerd in klantcontact en dienstverlening bij de overheid. U kunt bij ons terecht voor alle aspecten gericht op het inrichten en verbeteren van uw interne en externe dienstverlening. Of het nu gaat om het uitwerken van een visie op dienstverlening, een nieuwe kanalenstrategie,  of het opleiden van uw KCC, wij staan u graag terzijde.


Onderzoek & Advies
Interim & Projecten
Trainingen & Opleidingen
Leernetwerken
Inspiratiesessies

Onderzoek & Advies

Wat verwachten burgers of cliënten van uw organisatie? Hoe sluit dat aan bij de belangen van politiek en bestuur? Hoe kunt u besparen op dienstverlening? Welke zaken kunt u digitaliseren? Wat is de toekomst van telefonische dienstverlening?

Dit zijn belangrijke vragen die spelen in ons vakgebied. PubliContact heeft alle kennis en ervaring in huis om deze vragen te beantwoorden vanuit de situatie in uw organisatie.

U kunt ons inzetten voor het onderzoeken van de kwaliteit van uw dienstverlening of het ontwikkelen van nieuwe dienstverleningsconcepten. Wij hebben veel ervaring op dit gebied bij gemeenten, provincies en binnen de Rijksoverheid. Die ervaring delen we graag met u, zodat u niet elk wiel zelf hoeft uit te vinden. Neem eens contact met ons op als u met een vraagstuk worstelt rondom KCC of dienstverlening. Wedden dat we u verder kunnen helpen?


meer over onderzoek & advies

Interim & Projecten

Heeft u tijdelijk een manager nodig? Bijvoorbeeld om het KCC op te zetten? Of om regie te voeren over een verandering in uw organisatie? Zet onze ervaren verandermanagers dan gerust in!

Een nieuw dienstverleningsconcept of kanalenstrategie? Doorontwikkelen van de één loket gedachte? Een gezamenlijk Frontoffice met een collega organisatie? Uw organisatie heeft vast één of meer van deze ambities. Maar hoe maakt u die waar in een tijd waarin uw mensen de agenda dagelijks al meer dan vol hebben?  We hebben de afgelopen jaren veel organisaties zelf het wiel zien uitvinden. Waarom ook niet? Met gezond boerenverstand kom je een heel eind. Alleen kost dat wel vaak behoorlijk wat tijd en energie. En sommige dingen kun je beter in één keer goed doen. Wij helpen u graag verder met een ervaren kwartiermaker, programma manager of projectleider. Die realiseert uw ambities sneller en doeltreffend.
Met gezond boerenverstand kom je een heel eind….maar praktijkervaring helpt je verder…
PubliContact heeft veel ervaring in het realiseren van veranderingen en het leiden van projecten. Dat doen we zowel bij de centrale overheid als bij gemeenten. Ons team van ervaren managers en leidinggevenden staat voor u klaar. Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

meer over interim & projecten

Trainingen & Opleidingen

Excellente dienstverlening komt van binnenuit. Verbinding met de klant, daar draait het om. De mate waarin uw medewerkers verbinding kunnen maken, bepaalt het succes van de klantbeleving. Goed klantcontact is vakmanschap!

Trainingen in communicatie: de verbindende factor. Om uw medewerkers, teamleiders of managers (verder) te ontwikkelen hebben wij een ruim assortiment aan trainingen. Deze trainingen geven wij niet zomaar. Wij gaan altijd met u in gesprek. Zodat u een programma krijg dat precies aansluit bij uw wensen. Wij zijn ervan overtuigd dat het geen zin heeft mensen te vertellen hoe het moet. Daarom laten we onze deelnemers ervaren hoe het ook kan. We maken gebruik van voorbeelden uit hun werkpraktijk zodat de training 100% aansluit bij hun dagelijks werk. Dit maakt onze trainingen duurzaam.

Meer over training & opleidingen

Leernetwerken

Als manager binnen de overheid heb je het grote voordeel dat je ongelimiteerd de kunst kunt afkijken bij je collega’s van andere organisaties. Samen kennis en ervaring uitwisselen om zo tot nieuwe inzichten en ideeën te komen. Geen nieuwe wielen uitvinden als dat niet nodig is. Welkom in het LeerNetwerk!

LeerNetwerk Dienstverlening: Geen nieuwe wielen uitvinden.
Als ambtenaar heeft u een belangrijk voordeel ten opzichte van het bedrijfsleven. U kunt zonder de concurrentie te bederven met elkaar over de inhoud praten en zo veel van elkaar leren.
Waarom zou u het wiel opnieuw uitvinden als uw collega bij een ander gemeente of provincie het allemaal al heeft bedacht?

Doel van het LeerNetwerk is kennis delen en ervaringen uitwisselen tussen managers verantwoordelijk voor dienstverlening en klantcontact.


Meer over leernetwerken

Inspiratiesessies

Hoe houd je het leuk met elkaar? Hoe doe je gezamenlijk nieuwe energie en inspiratie op?
PubliContact organiseert pakkende inspiratiebijeenkomsten waarin we op speelse en creatieve wijze aan de slag te gaan met bepaalde thema’s. Door ‘niet te praten over’ maar ‘te duiken in’ de materie ontstaan verrassende nieuwe inzichten.

Veel organisaties zijn momenteel in beweging. De ene verandering volgt in rap tempo de ander op. Dit vraagt vaak veel van de flexibiliteit en uithoudingsvermogen van medewerkers en leidinggevenden. Hoe houd je het leuk met elkaar? Hoe doe je gezamenlijk nieuwe energie en inspiratie op?

PubliContact organiseert pakkende inspiratiebijeenkomsten waarin we op speelse en creatieve wijze aan de slag te gaan met bepaalde thema’s. Door ‘niet te praten over’ maar ‘te duiken in’ de materie ontstaan verrassende nieuwe inzichten.

Waar het om draait is: Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je ook steeds wat je altijd kreeg…en dat is misschien niet wat u nu nodig heeft!


Meer over inspiratiesessies