Inspiratiesessies

Veel organisaties zijn momenteel in beweging. De ene verandering volgt in rap tempo de ander op. Dit vraagt veel van de flexibiliteit en uithoudingsvermogen van medewerkers en leidinggevenden. Hoe houd je het leuk met elkaar? Hoe doe je gezamenlijk nieuwe energie en inspiratie op?

PubliContact organiseert pakkende inspiratiebijeenkomsten waarin we op speelse en creatieve wijze aan de slag te gaan met bepaalde thema’s. Door ‘niet te praten over’ maar ‘te duiken in’ de materie ontstaan verrassende nieuwe inzichten.

Is dat nou wel nodig? Al die inspiratie en dat gedoe met al die plakkertjes? Wij denken van wel. Wat blijkt namelijk? Door met het hele (management?)team eens op een andere manier naar de zaken te kijken komt er nieuwe energie vrij die ook leidt tot nieuwe verfrissende ideeën. Prettige bijvangst is dat iedereen meteen ook is aangehaakt op waar het om draait. Dat scheelt een hoop weerstand.

Hoe ziet zo’n inspiratiesessie er dan uit? Dat kan op allerlei manieren. De afgelopen jaren hebben we al vanalles gedaan dat werkt. Variërend van het uitnodigen van een strijkkwartet, het inzetten van Superhelden of, -vaak zeer verhelderend- een organisatieopstelling. Het kan allemaal. Waar het om draait is: Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je ook steeds wat je altijd kreeg…

Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je ook steeds wat je altijd kreeg…
en dat is misschien niet wat u nu nodig heeft!

Doe eens gek: laat ons eens meedenken over een creatieve energie gevende bijeenkomst.

In de praktijk